2022. május 19., csütörtökMa Ivó, Milán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 367,00 Ft | CHF: 376,00 Ft
2022.05.19. Ivó, Milán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 367,00 Ft | CHF: 376,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Elkapták a baltás vérontás merénylőit

Hirdetés

Elkapták a baltás vérontás merénylőit

A merénylet helyszínével, Elád várossal szomszédos Ros Haájin város melletti erdőben fogták el a május 5-i palesztin terrorakció merénylőit, akik három izraeli járókelőt baltával gyilkoltak meg.

Tizenéves és 20 éves fiatalok a gyilkosok

A merénylők Izraeli területen bujkáltak, és ellenállás nélkül megadták magukat az izraeli biztonságiaknak. Az vérontás óta nem jutottak vízhez és élelemhez, kimerültek voltak, egyikük keze meg is sebesült.

Az izraeli rendőrség már péntek reggel közzétette a terrortámadással gyanúsított, szökésben lévő 19 éves Asszad Al-Rafai, és a 20 éves Cabhi Abu Sakir fényképét, akik a Ciszjordániában lévő Romana falu lakói.

Nem kötődnek terrorszervezethez

Az izraeli rendőrség, a hadsereg és a Sin Bet belbiztonsági szervezet együttműködésével elfogott terroristáknál nem találtak semmilyen kötődést terrorista szervezetekhez, és olyan jelet sem, amely gyanút keltett volna, hogy támadásra készülnek.

Hirdetés

A március végén kezdődött <a href="//index.hu/kulfold/2022/04/21/izrael-palesztinok-harcok-konfliktus-gazai-ovezet-izraeli-hadsereg-tamadas-hamasz-terrorszervezet/" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/05/08/terrorizmus-merenylet-palesztin-elkovetok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Bevetik az oroszok Zadirát, a pusztító lézerfegyvert

Bevetik az oroszok Zadirát, a pusztító lézerfegyvert

Oroszország szerdán közölte, hogy új generációs lézerfegyvereket használ Ukrajnában drónok és egyéb harci eszközök elpusztítására. Vlagyimir …