2022. november 28., hétfőMa Stefánia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 412,00 Ft | USD: 397,00 Ft | CHF: 420,00 Ft
2022.11.28. Stefánia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 412,00 Ft | USD: 397,00 Ft | CHF: 420,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Elhalasztottak egy kivégzést Alabamában, mert nem találták az elítélt vénáját

Hirdetés

Elhalasztottak egy kivégzést Alabamában, mert nem találták az elítélt vénáját

Mivel a sikertelen kísérletek miatt az illetékesek kifutottak az időből, inkább úgy döntöttek, hogy lemondják a kivégzést. Az elítélt visszatért a halálsoron található cellájába. Alabama állam a bíróságtól kaphat új időpontot az ítélet végrehajtására. Szeptember óta ez a második kivégzés, amelyet hasonló okokból elhalasztottak Alabamában, ami miatt a börtönhatóságok heves bírálatok kereszttüzébe kerültek.

Az 57 éves Kenneth Eugene Smith-t azért ítélték halálra, mert 1988-ban megrendelésre meggyilkolta egy lelkész feleségét. Smith egy másik férfival együtt ezer dollárt kapott azért, hogy végezzen Elizabeth Sennettel. A gyilkosságot a nő férje rendelte meg, aki eladósodott, és az asszony életbiztosításából akart bevételhez jutni.

Forrás:
https://www.origo.hu/nagyvilag/20221118-elhalasztottak-egy-kivegzest-alabamaban-mert-nem-talaltak-az-elitelt-venajat.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Földcsuszamlás Kamerunban, több ember meghalt

A mentési munkálatok folyamatban vannak, a katasztrófa további áldozatai után kutatnak – mondta újságíróknak a …