2023. június 9., péntekMa Medárd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 379,00 Ft
2023.06.09. Medárd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 379,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Elfogták a németországi késelés gyanúsítottját

Hirdetés

Elfogták a németországi késelés gyanúsítottját

A támadás még kedden történt, egy duisburgi edzőteremben, és többen is súlyosan megsérültek. Az akció után hajtóvadászat indult, hogy kézre kerítsék a tettest.

Most a Westdeutscher Rundfunk regionális közszolgálati médiatársaság jelentette, hogy 

egy 26 éves szíriai állampolgárt fogtak el gyanúsítottként.

Hirdetés

A gyanúsítottat péntektől keresték egy térfigyelő kamera felvételei alapján, nyilvános körözéssel. Először a szomszédok ismerték fel a felvételen szombaton, és azonnal riasztották a rendőröket, akik röviddel éjfél után fogták el a férfit a lakásán. Az akciót egy terrorelhárító alakulat hajtotta végre.

A férfi lakásán lefoglaltak két kést, amelyek közül az elkövető valamelyiket a támadás végrehajtásához használhatta. A Bild című lap értesülése szerint

a férfi menedékkérőként érkezett Németországba.

Rendőrségi ügye eddig nem volt. 

Az edzőterem öltözőjében történt késelésben négy férfi sebesült meg. Az első sérült – egy 21 éves fiatalember – még mindig életveszélyes állapotban van. A támadó utána rárontott még két 24 éves és egy 31 éves férfira is, majd elmenekült. Vasárnapig egy sebesültet bocsátottak haza a kórházból.

A bűncselekmény kiváltó oka egyelőre ismeretlen. Az eddigi adatok szerint a támadó nem ismerte áldozatait – közölte a német sajtó. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/04/23/nemetorszag-duisburg-keseles-elfogtak-a-gyanusitottat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Váratlan fordulat: most dőlhet el a háború

A Kreml közleményéből kiderült, hogy az energetikai, kereskedelmi és turisztikai együttműködés volt a fő beszédtéma …