2023. szeptember 22., péntekMa Móric napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
2023.09.22. Móric Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Elfeledett nyomon indultak el a rendőrök Madeleine McCann ügyében

Elfeledett nyomon indultak el a rendőrök Madeleine McCann ügyében

A nyugdíjas pár azt állítja, hogy 2007 karácsonyán fedezte fel a rögtönzött „emlékművet”, amely köré az eltűnt kisgyermek fényképét, illetve virágokat és köveket tettek. A hároméves gyermek azon esztendő májusában tűnt el egy portugáliai nyaralóhelyről.

A Ralf és Ann néven említett férj és feleség állítólag fényképeket is készített a helyszínen, amit aztán elküldtek a portugál nyomozóknak, de akkor senki nem foglalkozott velük. Állításuk szerint a „szentély” napokkal később eltűnt a helyéről.

Mindenre kíváncsiak voltak a nyomozók

A rendőrök most ezt a nyomot is elkezdték vizsgálni. „Azonnal felvettem a kapcsolatot a német szövetségi bűnügyi hivatallal (Bundeskriminalamt), és elmondtam nekik, hogy mi van a kezünkben. Néhány órán belül már válaszoltak is nekem. Mindenről azonnal tudni akartak, nagyon kíváncsiak voltak a fényképekre. Aztán arra kértem engem, hogy a térképen mutassam meg, hol találtuk meg a köveket” – nyilatkozta a nyugdíjas pár férfi tagja a brit bulvármédiának, írja a The Independent.

Ann azt mondta, Wiesbadenbe utazott, hogy vallomást tegyen, és megmutatta a német nyomozóknak a fényképeket, amelyeket a víztározónál lévő „szentélyről” készítettek.

A német rendőrség nem kommentálta a házaspár meg nem erősített állításait, és arról sem adott felvilágosítást, hogy miért csak most néztek utána a látszólagos tippnek.

Mint ismert, Madeleine McCann a portugáliai Praia da Luz Ocean […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/05/30/madeleine-mccann-nyomozas-rendorseg-portugalia-christian-bruckner/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

25 éven át tartották fogva egy romos szobában a nőt, most fél, ha meglát egy embert

A nőt egy törmelékkel és szeméttel teli szobában tartották fogva, élelmet pedig egy ablakon keresztül …