2021. szeptember 20., hétfőMa Friderika napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
2021.09.20. Friderika Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Elaltattak 154 macskát, kitört a botrány

Hirdetés

Elaltattak 154 macskát, kitört a botrány

A tajvani hatóságok 154 macskát altattak el azután, hogy csempészeknél megtalálták az állatokat.

A tajvani partiőrség csütörtökön,  a szigettől délre, 40 tengeri mérföldes távolságban csapott le egy halászhajóra. A hajón összesen 62 ketrecben találtak ritka fajmacskákat, többek közt orosz kék macskákat, ragdollokat, brit rövidszőrűeket vagy egzotikus rövidszőrűeket.  Becslések szerint az állatok értéke összesen 10 millió tajvani dollár (106 millió magyar forint) körül lehetett). Miután lefoglalták az állatokat, szombaton az összeset elaltatták.

A hatóságok szerint a lépésre „biztonsági okokból” volt szükség, mivel nem sikerült kideríteni az állatok származási helyét és ezáltal nem lehetett tudni, hogy nem hoznak-e magukkal valamilyen fertőzést. Mindemellett a szigetország lakosai, valamint a helyi állatvédő szervezetek egyaránt felháborodtak a történteken, különösen azután, hogy az állatokról készült képek bejártak a közösségi médiát.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/08/23/macska-meszarlas-tajvan/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Jóváhagyták az MKP beolvadását az egységes felvidéki magyar pártba

Vasárnap Rimaszombatban jóváhagyták a Magyar Közösség Pártja (MKP) beolvadását az egységes felvidéki magyar pártba, a …