2023. február 2., csütörtökMa Karolina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 352,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
2023.02.02. Karolina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 352,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Egyre több gyermek hal meg drog miatt az Egyesült Államokban

Hirdetés

Egyre több gyermek hal meg drog miatt az Egyesült Államokban

A 14 év alatti gyermekek körében a fentanil okozta halálesetek száma gyorsabban nő, mint bármely más korcsoportban, ez derült ki a Families Against Fentanyl (FAF), a halálos ópioid terjedésének megfékezését célzó nonprofit csoport elemzéséből. A V4NA szemléje szerint Jim Raug, a FAF alapítója a fentanil-mérgezés olyan eseteinek növekedését tapasztalta, amely akkor következik be, ha valaki véletlenül lenyeli a szert vagy csak érintkezik azzal.

A fentanil-mérgezés gyakran akkor is bekövetkezik, ha valaki, különösen egy gyermek, akár csak egy parányi mennyiségű droggal kerül közeli kapcsolatba, amely 50-100-szor erősebb, mint a morfium.

Forrás:
https://www.origo.hu/nagyvilag/20230117-egyre-tobb-gyermek-hal-meg-drog-miatt-az-usaban.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Véres fagyit kapnak a nagy hőségben a Rio de Janeiró-i állatkert ragadozói

Az állatkerti ragadozók számára csirkéből, darált húsból és szarvasmarhavérből készült jeges finomság, amelyet Szimba, a …