2024. július 18., csütörtökMa Frigyes napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
2024.07.18. Frigyes Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Egyre több a halálos kirándulás a görög kánikulában

Hirdetés

Egyre több a halálos kirándulás a görög kánikulában

Michael Mosley felesége már este sejtette, hogy baj van, miután férje nem tért vissza déli sétájáról. Az elismert brit orvos és népszerű műsorvezető a tikkasztó hőségben indult túrázni Szími szigetén.

Június elején szokatlan meleg árasztotta el Görögországot: a hőmérséklet sokfelé és gyakran meghaladta a 40 fokot is – árnyékban. A meteorológusok ennél is többet, 45 fokot jeleztek az elkövetkező napokra.

Napokkal később megtalálták Mosley holttestét. A boncolás során megállapították, hogy természetes halállal halt meg eltűnésének napján, délután négy körül.

Nem ő volt a kánikula egyetlen áldozata. Egy halott holland turistát Számosz szigetén, egy amerikai holttestét pedig egy Korfutól nyugatra fekvő szigeten fedeztek fel. Egy másik amerikai turista, Albert Calibet még június 11-én indult egy rövid kiruccanásra Amorgoszon – azóta sem tért haza. Hasonló sorsra jutott két sétára vágyó francia nő is Szikinoszon – emlékeztetett a CNN.

Hirdetés

A közös minta mindannyiuk esetében, hogy kirándultak a kánikulában

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2024/06/21/gorogorszag-kanikula-vegzetes-kirandulas-halal-turista-agymukodes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tarjányi Péter: Nem a titkosszolgálat, hanem a piszkosul nagy szerencse mentette meg Donald Trumpot

„A merénylő feljutott a tetőre, onnan lövéseket tudott leadni, amelyek el is találták az Egyesült …