2021. március 7., vasárnapMa Tamás napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 366,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2021.03.07. Tamás Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 366,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Egymást érik a tüntetések Olaszországban, a tartományok szorgalmazzák a helyi vakcinagyártást

Hirdetés

Egymást érik a tüntetések Olaszországban, a tartományok szorgalmazzák a helyi vakcinagyártást

A toszkán vendéglősök a római képviselőház előtt követelték az újranyitást „Én kinyitok!” jelszóval. Ezzel egy időben Genova városában az edzőtermek és az uszodák üzemeltetői, az éttermek és a bárok tulajdonosai, valamint színészek tüntettek a zárlattal szemben.

Javaslataik között sorolták fel, hogy a vendéglátásban enyhítsék a korlátozásokat, és a már oltásban részesült vendégeket este 23 óráig fogadhassák.

Hirdetés

„Irányváltást” sürgetett a vasárnaptól ismét közepes járványfokozatba helyezett Emilia Romagna tartomány elnöke, Stefano Bonaccini, aki a többi régió vezetőivel új intézkedésrendszert kezdeményezett a november óta alkalmazott színek szerinti beosztás, valamint a korlátozások folyamatos enyhítése és szigorítása helyett. A tartományok országosan egységes intézkedéseket szorgalmaztak új paraméterek szerint.

Ezenkívül az oltások felgyorsítását sürgették, felvetve az oltóanyagok […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/02/22/olaszorszag_tuntetes_vakcina/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Véget ért az egy ember miatt elrendelt zárlat az új-zélandi városban

Véget ért az egy ember miatt elrendelt zárlat az új-zélandi városban

 Véget ért az új-zélandi Aucklandben vasárnap a koronavírus-járvány miatt elrendelt egyhetes zárlat, néhány járványügyi rendelkezés …