2023. június 2., péntekMa Anita, Kármen napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 371,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
2023.06.02. Anita, Kármen Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 371,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Egyetlen szavazaton múlt az abortusztörvény elfogadása két amerikai államban is

Hirdetés

Egyetlen szavazaton múlt az abortusztörvény elfogadása két amerikai államban is

Nebraska állam szenátusában egy republikánus szenátor tartózkodásán múlt az úgynevezett szívveréstörvény elfogadása a csütörtöki szavazáson, amely a terhesség hatodik hetét követően tiltotta volna meg a művi vetélés elvégzését.

A vérfertőző kapcsolat és nemi erőszak, valamint az édesanya életét fenyegető terhesség persze kivétel lett volna ez alól.

Az állam kormányzója, a szintén republikánus Jim Pillen csalódottságának adott hangot, és felszólította a tartózkodó szenátort, hogy fontolja meg álláspontját, és álljon ki korábbi álláspontja mellett.

Nebraska állam törvényjavaslata jelenleg a várandósság huszadik hete után tiltja meg a megszakítását.

Hirdetés

Dél-Karolina állam szenátusa is csütörtökön szavazott az abortusz teljes tilalmát tartalmazó törvényről. A törvényhozók 22:21 arányban utasították el. Három republikánus szenátornő is nemmel szavazott.

Az Emberi élet védelméről szóló törvény című jogszabályjavaslatot korábban elfogadta az állam törvényhozásának alsóháza. A törvény, amely vérfertőzés és nemi erőszak kivételével teljes tilalmat írt volna elő a terhesség megszakítására, a jövő januárban kezdődő […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/04/28/abortusz-szavazas-nebraska-del-karolina-terhesseg-megszakitas-egyesult-allamok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megarengésre készülnek Japánban, ezért katasztrófák esetére ételautomatákat telepítenek

A napokban beüzemelt két ételautomatát úgy tervezték, hogy maguktól felnyíljanak és – egyébiránt pénzért kínált …