2024. július 15., hétfőMa Henrik napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 360,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2024.07.15. Henrik Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 360,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Egy texasi lelkész éveken keresztül szexuálisan zaklatott egy kislányt

Hirdetés

Egy texasi lelkész éveken keresztül szexuálisan zaklatott egy kislányt

A Gateway Church kedden tudatta, hogy elfogadta Robert Morris, a templom vezető lelkipásztorának és alapítójának lemondását. A férfi azután mondott le, hogy egy nő azzal vádolta, hogy gyerekkorában szexuálisan zaklatta őt – írja az Associated Press.

A testület közölte, felbérelt egy ügyvédi irodát a független vizsgálat elvégzéséhez, hogy ezáltal megbizonyosodjanak arról, hogy teljes képet kaptak az 1982 és 1987 közötti eseményekről.

A vádakra pénteken a The Wartburg Watch blogon derült fény. Cindy Clemishire, Robert Morris vádlója a The Dallas Morning Newsnak adott szombati interjújában elmondta, hogy a férfival 1981-ben találkozott, amikor a lelkész az oklahomai templomban kezdett prédikálni.

Robert Morris 1982-ben a nőnél szállt meg, és a férfi megkérte őt, hogy menjen a szobájába, és feküdjön az ágyára, majd illetlenül fogdosni kezdte – számolt be a történtekről a most 54 éves, de akkor még csak 12 éves Cindy Clemishire. Azt mondta, hogy a bántalmazás a következő négy és fél évben folytatódott.

Hirdetés

Amikor a The Christian Post a vádakról kérdezte, a 62 éves Robert Morris a kiadványnak adott nyilatkozatában elmondta, hogy amikor a 20-as évei elején volt, „helytelen szexuális viselkedésbe keveredett egy fiatal hölggyel”.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2024/06/20/egyesult-allamok-texas-lelkesz-szexualis-zaklatas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A helyszínrajz alapján hatalmasat hibázott Donald Trump biztonsági szolgálata

Magyar idő szerint vasárnap hajnalban merényletet követtek el Donald Trump volt amerikai elnök, jelenlegi republikánus …