2023. március 20., hétfőMa Klaudia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 398,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2023.03.20. Klaudia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 398,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Egy tanárt lelőtt, egy másikat pedig majdnem megfojtott a hatéves kisfiú

Hirdetés

Egy tanárt lelőtt, egy másikat pedig majdnem megfojtott a hatéves kisfiú

Az incidensekről Diane Toscano, Abby Zwerner tanárnő ügyvédje számolt be, hozzátéve, hogy ügyfele perelni szándékozik a Newport News-i iskolai körzetet. A keresetlevél, amelyhez az Associated Press közérdekű adatigénylés útján jutott hozzá, pontos képet fest a fiú korábbi viselkedési problémáiról a Richneck Általános Iskolában.

Két nappal a lövöldözés előtt a fiú állítólag földhöz vágta Zwerner mobiltelefonját, és összetörte. A diák egynapos felfüggesztést kapott, de amikor másnap visszatért Zwerner osztályába, előhúzott a zsebéből egy 9 milliméteres pisztolyt, amelyet az édesanyjától csent el, és lelőtte a nőt, miközben az asztalnál ült – olvasható a közleményben.

Megtöltött fegyverrel a zsebében ücsörgött a diák

„Kész csoda, hogy nem sérült meg több ember. A lövöldöző az egész szünetet úgy töltötte, hogy a zsebében ott lapult egy megtöltött fegyver, miközben rengeteg diák játszott körülötte” – írta Toscano a közleményében.

A perlési szándékról szóló értesítésben szereplő részleteket, köztük azt az állítást, hogy a fiú megpróbált megfojtani egy másik […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/02/08/lovoldozes-pisztoly-tamadas-fojtogatas-iskola-tanar-pedagogus/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Pár óra elteltével zuhant ki egy ház ablakából két testvér Szlovákiában

Vasárnap délelőtt 10 óra körül a ligetfalui Vyšehradská utca egyik hétemeletes lakóháza előtti betonra esett …