2021. április 22., csütörtökMa Csilla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
2021.04.22. Csilla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Egy rendőr is tagja volt a betiltott brit neonáci szervezetnek

Hirdetés

Egy rendőr is tagja volt a betiltott brit neonáci szervezetnek

Ben Hannam 22 évesen az első rendőr lehet az Egyesült Királyságban, akit terrorizmusért ítélnek el, miután bűnösnek találták a betiltott neonáci szervezethez, a National Actionhöz (NA)) való csatlakozásért. Április 23-án derül ki, hogy milyen büntetésre ítéli a bíróság – írja a The Guardian.

A férfi két éven át próbaidőre felfüggesztett személyek felügyeletéért felelős rendőrtisztként dolgozott, mielőtt egy szélsőjobboldali fórum felhasználóit tartalmazó kiszivárgott adatbázisban megtalálták az adatait. 

A férfit csütörtökön bűnösnek találták, amiért tagja volt a 2016-ban betiltott szervezetnek, valamint azért is, mert hazudott a rendőrséghez való jelentkezésekor és az átvilágításkor elhallgatta, hogy terrorista bűncselekményhez szükséges tudást birtokol, többek között robbanó szerkezetek létrehozásáról. 2017 júliusában jelentkezett a rendőrséghez, csak pár nappal azután, […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/04/01/egy-rendor-is-tagja-volt-a-betiltott-naci-szervezetnek/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A Fokvárosi Egyetem több ezer könyve veszett oda a tűzvészben

A Fokvárosi Egyetem több ezer könyve veszett oda a tűzvészben

Az 1829-ben alapított és a kontinens legjobbjának tartott Fokvárosi Egyetemen több mint 24 órán át …