2022. augusztus 13., szombatMa Ipoly napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.13. Ipoly Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Egy palota alól kerülhet elő a nácik titkos kincse

Hirdetés

Egy palota alól kerülhet elő a nácik titkos kincse

A legenda szerint a németeket arra ösztönözték, hogy adják át az ékszereket és más értéktárgyakat a Reichsbanknak, hogy a második világháború végén az előrenyomuló Vörös Hadsereg ne kaparinthassa meg.

A zsákmány azonban eltűnt, és a feltételezések szerint ennek oka az volt, hogy Heinrich Himmler, az SS főnöke arra utasította a tisztviselőket, hogy használják fel a vagyont a Negyedik Birodalom megalapításához.

A gyanú szerint a tartály az úgynevezett breslaui aranyat tartalmazza, amely „eltűnt egy lengyelországi rendőrkapitányságról”. Állítólag egy magas rangú SS-tiszt által írt háborús napló és egy leszármazottaknak átadott térkép alapján most kiderülhetett, hogy hol van a kincs.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/08/03/naci-arany-kincs-kincsvadaszat-vagyon/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tragédia a zenei fesztiválon, halálos áldozatot is követelt a szörnyű vihar

A Valenciától délre, Cullera városában rendezett Medusa elektronikus zenei fesztivált szombat hajnalban heves vihar érte. …