2022. október 2., vasárnapMa Petra napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 421,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 438,00 Ft
2022.10.02. Petra Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 421,00 Ft | USD: 428,00 Ft | CHF: 438,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Egy ötven évvel ezelőtti gyilkosságért letartóztatták Nevada állam helyettes főügyészét

Hirdetés

Egy ötven évvel ezelőtti gyilkosságért letartóztatták Nevada állam helyettes főügyészét

Renóban letartóztatták Nevada állam volt helyettes főügyészét, aki korábban az állam legfelsőbb bíróságának tagságáért is indult, és később kapcsolatban állt a hírhedt Mustang Ranch bordélyházzal, valamit egy 1972-es hawaii gyilkosságnak is a gyanúsítottja. A 77 éves Tudor Chirila Jr. csütörtökön a Washoe megyei börtönbe került, óvadék kiszabása nélkül, egy másik államból való szökés vádjával − közölte a CBS News.

A Chirilát szándékos, előre nem megtervezett gyilkossággal vádoló bűnvádi feljelentésben a honolului rendőrség azt állította, hogy DNS-bizonyíték köti őt a 19 éves Nancy Anderson halálra késeléséhez.

A Honolulu Star-Advertiser számolt be először arról, hogy Chirilát szerdán letartóztatták − öt évtizeddel azután, hogy a rendőrség szerint több mint 60-szor megszúrta a tinédzsert, és a holttestét 1972. január 7-én Waikikiben lévő lakásában hagyta. Anderson 1971 októberében költözött Hawaiira, és egy McDonald’s étteremben dolgozott, egy évvel azután, hogy leérettségizett a michigani Bay Cityben.

A DNS-mintája buktatta le a férfit

Márciusban a rendőrség DNS-mintát vett Chirila fiától, a kaliforniai Newport Beachen élő John Chirilától, amely a büntetőfeljelentés szerint azonosította őt, mint a bűncselekmény helyszínén talált DNS-minta tulajdonosának biológiai gyermekét.

Hirdetés

Szeptember 6-án a renói rendőrség házkutatási parancsot adott ki és DNS-mintát […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/09/17/nancy-anderson-gyilkossag-fougyesz-egyesult-allamok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egy szakadékban találtak rá egy amerikai családanya meztelen holttestére

Ami biztos, hogy a meggyilkolt Debbie Collier a bérelt furgonjával Észak-Georgiába utazott a halála előtt. …