2021. május 12., szerdaMa Pongrác napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.12. Pongrác Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Egy gyönyörű szerelem tíz éve

Hirdetés

Egy gyönyörű szerelem tíz éve

A kezdetek 

A hercegi pár első találkozásának már közel 20 éve: Vilmos és Katalin is a skóciai St. Andrews Egyetemen tanult, innen az ismeretség. Míg a herceg földrajzot hallgatott, addig kiszemeltje művészettörténet szakra járt. A szóbeszéd úgy tartja, Vilmos egy jótékonysági divatbemutatón vetett szemet Katalinra.

A herceg 2002-ben összeköltözött három egyetemi társával. A három hallgató egyike Katalin volt: a fiatalok között hamarosan szoros barátság, majd idővel szerelem alakult ki. 2004-ben a lapok már hivatalosan is egy párként hivatkoztak rájuk annak ellenére, hogy a hercegnek számos lány csapta a szelet (és nem pedig fordítva). 

Katalin először 2006-ban találkozott az uralkodócsaláddal, amikor a szerelmespár részt vett Kamilla hercegné lányának az esküvőjén. Az emberekben felmerült a kérdés, hogy vajon egy nap Vilmos és Katalin is összeházasodik-e. 

2007-ben, két évvel az egyetem elvégzése után átmenetileg véget ért a mesébe illő kapcsolat – a fiatalok elindultak a saját útjukon. Katalin fejest ugrott a bulizásba, míg Vilmos a hercegi teendőit – pontosabban a katonai kiképzését – részesítette előnyben. A mosolyszünetnek is betudható szakítás azonban nem tartott sokáig, a fiatalokat 2008-ban már ismét egymás társaságában kapták lencsevégre. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/04/29/vilmos-es-katalin-10-eve/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Sokkoló felvételek az izraeli rakétatámadásokról

Sokkoló felvételek az izraeli rakétatámadásokról

A Gázai övezetet uraló iszlamista Hamász terrorszervezet kedd este valóságos rakétaesőt zúdított több hullámban Tel-Avivra és Izrael …