2023. szeptember 29., péntekMa Mihály napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2023.09.29. Mihály Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / „Egy darabig biztosan nem fogok repülni” – megszólalt a Zágrábban rekedt egyik magyar utas

„Egy darabig biztosan nem fogok repülni” – megszólalt a Zágrábban rekedt egyik magyar utas

Korábban beszámoltunk róla, hogy pénteken egy Budapestről Zadarba tartó repülőjárat 70 perces késéssel indult el a magyar fővárosból, azonban az ítéletidő miatt úgy döntöttek, nem Zadarban, hanem Zágrábban kísérlik meg a leszállást, mivel ott biztonságosabbnak ítélték meg a körülményeket.

Miután cikkünk megjelent, az Index egyik olvasója, aki a gépen volt, jelentkezett, és elmesélte, hogyan élte meg a történteket. Mint elmondta, épp születésnapot ünnepelni mentek volna két ismerősével, mindannyian gyakran utaznak, több alkalommal repültek már Zadarba is Budapestről. 

Emiatt tisztában voltak vele, hogy milyen problémák merülhetnek fel repülés közben, főleg a pénteki ítéletidőben. A társaság a korábbi tapasztalataiból kiindulva meg is nézte, milyen időjárási körülmények várhatók majd az úton.

Így látták, hogy viharra kell készülni zadarban, de úgy döntöttek, nem mondják le az utazást, mert, mint fogalmazott, ha valamit veszélyesnek ítél meg a Ryanair, akkor úgysem szállnak fel.

Ezért is lepték meg őket a történtek, mert úgy gondolták, ha ők látták a rossz időjárási körülményeket, akkor a légitársaság is. Ami be is igazolódott, ugyanis olvasónk elmondása szerint a Ryanair pilótája a leszállás előtt bejelentette, hogy vihar van Zadarban, de nem kell aggódni, mert tankoltak eleget Budapesten arra az esetre, ha körözni kell a leszállás előtt.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/08/05/rianair-taxi-budapest-zagrab-zadar/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Ukrán csapás történhetett Oroszország legfontosabb hídjánál

Ukrán csapás történhetett Oroszország legfontosabb hídjánál

A közösségi médiában jelent meg egy eddig meg nem erősített fotó, amely állítólag a híd …