2023. szeptember 24., vasárnapMa Gellért napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
2023.09.24. Gellért Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Egy 14 éves kézdivásárhelyi lányt egy láda sörért és 4000 forintért adta el apja

Egy 14 éves kézdivásárhelyi lányt egy láda sörért és 4000 forintért adta el apja

Egy 14 éves kézdivásárhelyi kislányt apja több férfinek is eladta némi alkoholért és egy kevés kézpénzért – írja a Maszol.

Minden alkalommal, amikor sikerült megszöknie és visszatérnie három fiatalabb testvéréhez, a lány kint aludt, majd amikor az apja rátalált, visszavitte „vásárlóihoz”. A kiskorút többször megerőszakolták, megverték és késsel fenyegették. A fiatal lánynak több alkalommal is sikerült a rendőrségre mennie, és feljelentést tennie a vele történtek miatt, de a hatóság nem vette komolyan.

Alig hat hónapig tartó villámper után a kovásznai bíróság a lány apját és két „kliensét” 12, illetve 9 év börtönre ítélte gyermekkereskedelemért és nemi erőszakért, de a döntés nem jogerős, fellebbezhető.

A rendőrség két képviselőjét is elítélték bűnpártolásért, miután az áldozat tájékoztatta őket arról, hogy folyamatosan verik és erőszakolják, de ők nem tettek semmit. Az ügyészek továbbá azzal vádolják az egyik rendőrtisztet, hogy a további nyomozás […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/03/29/kezdivasarhely-romania-emberkereskedelem-sor-lej-eladas-nemi-eroszak/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Megöltek egy rendőrt Koszovóban, küszöbön az újabb háború?

A rendőrök az éjszaka folyamán észrevették, hogy két, rendszámtábla nélküli teherautó elzárta a forgalmat a …