2024. július 18., csütörtökMa Frigyes napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
2024.07.18. Frigyes Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Egészségügyi dolgozókra támadt egy beteg a pozsonyi kórházban

Hirdetés

Egészségügyi dolgozókra támadt egy beteg a pozsonyi kórházban

Súlyos kórházi incidensről számolt be az ujszo.hu felvidéki magyar hírportál, miután egy kórházba szállított beteg valamilyen okból kifolyólag rátámadt a Pozsonyi Egyetemi Kórházban tartózkodókra.

A beteg azt követően kezdett őrjöngésbe, hogy szombat este gyorsmentővel a pozsonyi Kramáre intézetbe szállították. A páciens fizikailag bántalmazott egy vizsgálatra váró személyt, egy ápolót, valamint egy nővért. Mindkét kórházi dolgozó az arcán és a karján sérült meg.

Az egyik ápoló a sebek miatt néhány napra munkaképtelenné vált. A helyszínre kihívott rendőrök az agresszív pácienst fogdába vitték, a Pozsonyi Egyetemi Kórház pedig hamarosan büntetőfeljelentést tesz ellene.

Hirdetés

Orvosként többszöri alkalommal találkoztam heves vérmérsékletű beteggel, ami mindig rengeteg kellemetlenséggel jár. Számomra azonban meghökkentő, hogy az elmúlt időben gyakrabban fordulnak elő agresszív támadások. Az egészségügyi dolgozókat nem szabadna szóbeli és fizikai inzultusoknak […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2024/06/23/pozsonyi-egyetemi-korhaz-agressziv-beteg-szlovakia/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tarjányi Péter: Nem a titkosszolgálat, hanem a piszkosul nagy szerencse mentette meg Donald Trumpot

„A merénylő feljutott a tetőre, onnan lövéseket tudott leadni, amelyek el is találták az Egyesült …