2021. augusztus 2., hétfőMa Lehel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.08.02. Lehel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Ég a tűz a romok alatt az összeomlott 12 emeletes háznál

Hirdetés

Ég a tűz a romok alatt az összeomlott 12 emeletes háznál

Péntek hajnalban összeomlott egy tizenkét szintes társasház Miami Surfside negyedében. A hírek eddig négy halottról és 159 eltűntről szólnak. A mentési munkálatokat nehezíti, hogy a romok alatt tűz ütött ki, amely sűrű füsttel árasztja el a környéket – írja a Wall Street Journal. A hatóságok egy szombat reggeli sajtótájékoztatón arról számoltak be, hogy a keresésben részt vevők küzdenek azzal, hogy visszaszorítsák a tüzet, azonban nehéz lokalizálni, mert mélyen a romok alatt pusztít. A mentőcsapatok nehézgépekkel próbálnak árkot ásni, hogy izolálják a tüzet. A cél az, hogy minimalizálják a füst terjedését, hogy folytatni tudják a mentési munkálatokat.

A CNN arról ír, hogy több neves dél-amerikai politikus rokona is eltűnt a romok alatt. Köztük van a paraguayi first lady, Silvana López Moreira két unokatestvére, és három gyermekük. A volt chilei elnök, Michelle Bachelet édesapjának első unokatestvérét is keresik a hatóságok. Rajtuk kívül számos kolumbiai, venezuelai, uruguayi, argentin állampolgár rekedt az összedőlt épület alatt, és nem tudni, hogy élnek-e még. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/06/26/miami-florida-katasztrofa-hazomlas-statikus/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Zárt autóban maradt kislány halt meg Boszniában

Négyéves kislány holttestére bukkantak egy zárt autóban az északnyugat-boszniai Donja Piskavicában – közölte a helyi sajtó …