2022. augusztus 18., csütörtökMa Ilona napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 405,00 Ft | USD: 398,00 Ft | CHF: 417,00 Ft
2022.08.18. Ilona Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 405,00 Ft | USD: 398,00 Ft | CHF: 417,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Ebben az orosz börtönben raboskodhat kilenc évig az amerikai kosárlabdázó

Hirdetés

Ebben az orosz börtönben raboskodhat kilenc évig az amerikai kosárlabdázó

Ahogy arról korábban az Index is beszámolt, az orosz ügyészség kilenc és fél év börtönbüntetést kért Brittney Griner amerikai kosárlabdázóra, akire egymillió rubeles bírságot is kiszabtak.

Oroszország azóta jelezte, hogy készen áll tárgyalni az Egyesült Államokkal a kosárlabdasztár ügyéről, de csak abban az esetben, hogyha az amerikaiak nem terelik a nyilvánosság elé a megbeszélést. 

Az amerikai kosárlabdázót márciusban tartóztatták le a seremetyevói repülőtéren, mert kannabiszolajat tartalmazó patronokat találtak a csomagjában.4

Galéria: A Novoye Grishinoban található börtönFotó: Dimitar Dilkoff / AFP

Az észak-amerikai profi női kosárlabdaliga, azaz a WNBA sztárját, Brittney Grinert egy Moszkva melletti intézményben tartják fogva, amely tíz évvel ezelőtt még árvaházként üzemelt.

Varroda a zord falak között

Mesterségesen megvilágított, szürkére festett termei és komor, magas falai méltók bürokratikus nevéhez: 1. számú javítótelep vagy IK-1. A Novoye Grishinóban található börtönnek saját varrodája és orosz ortodox temploma van.

A börtönről elérhető videófelvételek szögesdróttal borított, magas, szürke falakat, régi börtönrácsokat, valamint az udvar közepén egy rozsdás Lenin-szobrot mutatnak be, emellett bepillantást nyerhetünk a varroda belsejébe, ahol több tucat nő […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/08/05/orosz-ukran-konfliktus-haboru-oroszorszag-brittney-griner-egyesult-allamok-borton/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Többen meghaltak a Korzikán tomboló viharban

Franciaország egyes részein néhány óra alatt több eső esett, mint az elmúlt hónapok során összesen, …