2023. december 6., szerdaMa Miklós napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 352,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
2023.12.06. Miklós Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 352,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Durván 40 ezer forintot kell leszurkolnia annak, aki luxuskörülmények között akar találkozni Orbán Viktorral

Hirdetés

Durván 40 ezer forintot kell leszurkolnia annak, aki luxuskörülmények között akar találkozni Orbán Viktorral

Egy újsághirdetésből derült ki, hogy Orbán Viktor magyar miniszterelnök Svájcban tart beszédet november 22-én. Az egyoldalas reklámanyag – amire a Magyar Hang egyik olvasója hívta fel a lap figyelmét – szerint a kormányfő magyarul szól a hallgatósághoz, utána pedig egy panelbeszélgetésre is sor kerül, amit a Die Weltwoche főszerkesztője moderál.

A részvétel regisztrációhoz kötött és csak korlátozott számú helyet tudnak biztosítani azok számára, akik kíváncsiak Orbán Viktor szavaira.

Hogy miről beszél majd a magyar miniszterelnök, azt most még nem lehet tudni, az viszont biztos, hogy egy ötcsillagos, kastélyra hajazó zürichi luxushotel lesz a helyszín.

Hirdetés

Orbán Viktor a Die Weltwoche meghívására érkezik Svájcba. A statisztikák szerint a heti 45 ezres példányszámban fogyó magazin főszerkesztője, Roger Köppel nagy rajongója a magyar kormányfőnek, amit nem is titkol, teszi hozzá a Magyar Hang.

A Fidesz elnöke márciusban <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/10/21/orban-viktor-miniszterelnok-svajc-beszed-zurich-hotel/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

200 gyerek meghalt, börtönbe kerül a köhögés elleni szirupot gyártó cég vezetője

Két év börtönbüntetést kaptak, és 1 milliárd indonéz rúpia (63 056 dollár; 51 786 font) …