2020. október 29., csütörtökMa Nárcisz napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 342,00 Ft
2020.10.29. Nárcisz Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 342,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Drónokat lőtt le Örményország

Drónokat lőtt le Örményország

A tűzszünetre való folyamatos felszólítások ellenére tovább fokozódnak a katonai konfliktusok Azerbajdzsán és Örményország között. Az összetűzések közelebb húzódtak az örmény fővároshoz, Jerevánhoz, ahol számos drónt lőttek le a beszámolók szerint.

Az örmény haderő jelentése alapján csütörtök éjjel négy drónt lőtt le a fővárosuk közelében, a szeparatista Nagorno-Karabakh területéért folytatott harcok ötödik napján.

A védelmi miniszterérium szóvivője, Shushan Stepanian szerint az egyik drónt csupán 16 kilométerre Jerevántól semlegesítette a légelhárítás. Az örmény miniszterelnök Nikol Pashinyan twitter-posztja a drónokat azerbajdzsánhoz tartozóként azonosította.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/10/02/dronokat_lott_le_ormenyorszag/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Betelt a pohár, összeurópai szankciókat követel  a francia kormány Törökországgal szemben

Betelt a pohár, összeurópai szankciókat követel a francia kormány Törökországgal szemben

Franciaország európai szintű szankciókat szorgalmaz Törökországgal szemben, miután az Európai Unió és Ankara között több …