2023. június 1., csütörtökMa Tünde napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
2023.06.01. Tünde Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Donald Trump megcsókolta elítélt hívét, aki szerint csak ő tud leszámolni a gyerekek vérét ivó pedofil demokratákkal

Hirdetés

Donald Trump megcsókolta elítélt hívét, aki szerint csak ő tud leszámolni a gyerekek vérét ivó pedofil demokratákkal

Az esemény ugyanazon a napon történt, amikor Pence tanúvallomást tett egy szövetségi esküdtszék előtt Jack Smith különleges ügyész vizsgálatának részeként, amely Trumpnak a 2020-as elnökválasztás megdöntésére és saját maga hatalmon tartására irányuló törekvéseit vizsgálja  − írta meg az NBC News

A QAnon-hívő Micki Larson-Olsont, aki azt mondta, hogy Trumpot tartja az „igazi elnöknek”, tavaly elítélték a Capitolium területére való jogtalan behatolásért. Csütörtök este találkozott először Trumppal a manchesteri Red Arrow Dinerben.

Január 6-án Larson-Olson felmászott a Joe Biden beiktatására felállított pódiumra, és ellenállt, amikor a rendőrség megpróbálta elvinni. Később a közösségi médiában és egy interjúban azzal dicsekedett, hogy hat rendőr kellett ahhoz, hogy el tudják mozdítani. Larson-Olson az NBC Newsnak elmondta, hogy „nem volt hajlandó” elhagyni az emelvényt, és „egyáltalán nem bánta meg” az aznapi tettét.

„Csak azt sajnálom, hogy nem voltam erősebb, hogy nem tudtam tovább kitartani” − mondta Larson-Olson az NBC Newsnak egy egyórás interjúban pénteken. Elmondta, hogy azt mondta a rendőröknek, hogy le kell lőniük őt, hogy leszedjék a tribünről. 

Hirdetés

Úgy gondolja, hogy a legtöbb képviselőt ki kéne végezni

Larson-Olson arról is beszélt, hogy szerinte ki kellene végezni azokat a kongresszusi tagokat, akik megszavazták Biden elnök megválasztásának hitelesítését.

Az alkotmány szerint a hazaárulás büntetése halál. Úgy vélem, minden egyes ember, aki […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/04/29/donald-trump-mike-pence-micki-larson-olson-qanon/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nemsokára jelentést tesz a NASA ufóbizottsága

Nemsokára jelentést tesz a NASA ufóbizottsága

A 16 tagú testület, amely a fizikától az asztrobiológiáig különböző területek szakértőit tömöríti, tavaly júniusban …