2022. november 28., hétfőMa Stefánia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 390,00 Ft | CHF: 414,00 Ft
2022.11.28. Stefánia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 390,00 Ft | CHF: 414,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Donald Trump bejelentette: ismét indul az elnöki tisztségért

Hirdetés

Donald Trump bejelentette: ismét indul az elnöki tisztségért

Donald Trump korábbi amerikai elnök lenne a második olyan elnök, akit két egymást nem követő ciklusra választottak meg. Kedd este bejelentette, hogy 2024-ben megpályázza a republikánus elnökjelöltséget – írja a CNN.

Mint arról múlt héten beszámoltunk, Donald Trump már a keddi félidős választások előestéjén arra utalt a támogatóinak, hogy a következő héten ringbe száll, és kedden közösségi oldalán megerősítette, hogy készül beindítani harmadik kampányát, miközben a jelek arra utalnak, hogy a Republikánus Párton belüli hatalma egyre inkább csökken.

Az előző elnök Mar-a-Lago nevű rezidenciáján tartott beszédében azt ígérte, hogy ez a kampány nem róla szól, hanem az amerikai emberekkel közösen zajlik majd, és azokkal a kérdésekkel foglalkozik, amelyek az embereket érintik.

Azonnal felveszi a harcot az inflációval – jelentette ki a republikánus politikus. Alacsony adókat ígért, és az országot megbénító túlszabályozás megszüntetését. Donald Trump a családok védelmét is kilátásba helyezte, mert ezek szerinte „az amerikai élet középpontját” jelentik, valamint a szülők jogának megóvását ígérte. Úgy fogalmazott, hogy befejezi Joe Biden jelenlegi elnök „háborúját az amerikai energiatermelés ellen”, és intézkedik arról, hogy az energiaárak csökkenjenek.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/11/16/donald-trump-elnokvalasztas-bejelentes-florida-egyesult-allamok-amerika-valasztas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Dráma New Yorkban, másodperceken múlt egy metró elé esett férfi élete – videó

Két New York-i rendőr sietett egy férfi segítségére egy harlemi metróállomáson. A férfi a sínekre …