2024. február 29., csütörtökMa  napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 362,00 Ft | CHF: 411,00 Ft
2024.02.29.  Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 362,00 Ft | CHF: 411,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Donald Trump: A szenvedély és a gyűlölet soha nem látott szintje jellemzi az országot

Hirdetés

Donald Trump: A szenvedély és a gyűlölet soha nem látott szintje jellemzi az országot

A Wisconsin állambeli Milwaukee-ban tartott vitán a Republikánus Nemzeti Bizottság feltételeit teljesítő jelöltek vehettek részt, akik legalább egyszázalékos támogatottságot és megfelelő számú anyagi támogatót tudnak felmutatni.

A mintegy kétórás, a Fox News hírtelevízióban élőben közvetített vitán az amerikai közvéleményt foglalkoztató legfontosabb kérdések merültek fel, így az infláció, a gazdaság állapota, a migráció, a szülők jogai és a terhességmegszakítás szabályozása, valamint Donald Trump távolmaradása.

Donald Trump, aki a legnépszerűbb a republikánus elnökjelölt-aspiránsok között, a múlt héten jelentette be, hogy biztos vezetésének tudatában nem szándékozik részt venni a vitákon. Ennek leginkább stratégiai okai vannak, mert egyedül szeretné leuralni a médiát a kampányban.

Hirdetés

A következő elnökjelölti vitát szeptemberben rendezik Kaliforniában, szigorúbb részvételi feltételek mellett.

Trump nem vitázik, csak elmondja, mit gondol

Trump stratégiája így az lett, hogy a vitaidőpontjában egy interjút adott a nemrég a Fox Newstól menesztett Tucker Carlsonnak a közösségi oldalán. 

Így Donald Trump elmondhatta véleményét, anélkül, hogy valaki mással osztozna a rivaldafényben.

Persze ebben az is közrejátszhat, hogy Trump elégedetlen volt a Fox néhány közelmúltbeli tudósításával, így kissé megorrolt a csatornára.

Donald Trump hangsúlyozta: legelső intézkedése a határ szigorú lezárása lenne a törvénytelenül érkezőkkel szemben, és csak azok jöhetnének be az Egyesült Államokba, akik ezt legálisan akarják megtenni. Azon százezreket – szavai szerint a bűnözőket –, akik törvénytelenül érkeztek, hazaküldené országukba – tette hozzá.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/08/24/donald-trump-tucker-carlson-interju-republikanus-elovalasztas-joe-biden-egyesult-allamok-usa-vita/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

200 gyerek meghalt, börtönbe kerül a köhögés elleni szirupot gyártó cég vezetője

Két év börtönbüntetést kaptak, és 1 milliárd indonéz rúpia (63 056 dollár; 51 786 font) …