2023. május 30., keddMa Zsanett, Janka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 382,00 Ft
2023.05.30. Zsanett, Janka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 382,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Dobrev Klára a brit munkáspárt vezetőjével találkozott Londonban

Hirdetés

Dobrev Klára a brit munkáspárt vezetőjével találkozott Londonban

Dobrev Klára Londonban, a parlament épületében találkozott Keir Starmerrel. A DK-s politikus elmondta: a magyar emberek a NATO-csatlakozás mellett döntöttek nagy többséggel.

„Elkötelezettek vagyunk abban, hogy a NATO erős és a magyar embereket is megvédeni képes szövetség legyen” – tette hozzá.

A Brexittel kapcsolatban úgy fogalmazott: Nagy-Britannia szenved az Európai Unióból való kilépés utóhatásaitól. 

A közösségi oldalán közzétett videófelvételen Dobrev Klára emlékeztetett: a Munkáspárt ezért több csomagot állított össze, hogy hogyan lehetne enyhíteni a káros következményeket. Dobrev Klára szerint a magyaroknak sokat kell tanulnia a Brexit példájából.

Hirdetés

A DK árnyék-miniszterelnöke az mondta, hogy a magyarok számára intő jel, hogy Nagy-Britanniában sikerült egy szűk többségét meggyőzni: az Európai Unión kívül is van élet.

Hiába gondolja úgy ma már az emberek túlnyomó többsége, hogy ez rossz döntés volt, annak következményeivel együtt kell élniük

– jelentette ki az EP-képviselő.

Dobrev Klára hozzátette: az a feladatuk, hogy megmutassák, a kép, amelyet Orbán Viktor miniszterelnök mutat Magyarországról, nem az ország igazi arca. Úgy véli: van alternatíva, van egy másik Magyarország, amely barátokat és szövetségeseket keres az EU-n belül és azon kívül is.

<iframe […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/03/22/talalkozo-egyeztetes-arnyek-miniszterelnokok-dobrev-klara-keir-starmer-magyar-fiatalok-brexit/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ráharapott egy sznorkelező fejére egy krokodil Ausztráliában

Az eset az 51 éves Marcus McGowannel történt, a férfit a víz alatt kapta el …