2021. október 26., keddMa Dömötör napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 341,00 Ft
2021.10.26. Dömötör Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 341,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / DK: Egy egész debreceni iskolát kivezényelnek a Vadászati Világkiállításra

Hirdetés

DK: Egy egész debreceni iskolát kivezényelnek a Vadászati Világkiállításra

Varga Zoltán DK-s országgyűlési képviselő azt állítja, hogy egy egész debreceni általános iskolának kötelezővé tették a részvételt a vadászati kiállításon. Az értesülést az iskola igazgatója cáfolta, a Fidesz helyi szervezete pedig szintén azt írta, hogy a politikus nem mondott igazat. 

A DK politikusa azt mondta, hogy már a vonatutat is megszervezték, amivel az Ibolya Utcai Általános Iskola diákjait utaztatják majd a Vadászati Kiállításra. Az utazást és a belépő árát is a szülőknek kell kifizetniük – állítja Varga Zoltán.

Varga Zoltán azt állítja: „kétségbeesett szülök” keresték meg azzal, hogy Orbán Viktor „biodíszletnek” használja a gyerekeket a „rongyrázó és puccos világkiállításának legitimálására”.

Hirdetés

Elmondása szerint a szülők mindezt felháborítónak tartják, akárcsak azt, hogy nekik kell fizetniük ezért fejenként körülbelül négyezer forintot.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/09/21/vadaszati-vilagkiallitas-debrecen-diakok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szélsőjobboldaliak járják az afgán menekülteknek otthont nyújtó hoteleket

Szélsőjobboldaliak járják az afgán menekülteknek otthont nyújtó hoteleket

Azt nem lehet kijelenteni, hogy terrorizálnák a tálib hatalomátvétel után a belső-ázsiai országból kimenekített afgánokat, …