2020. augusztus 13., csütörtökMa Ipoly napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
2020.08.13. Ipoly Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Dílereket fogott a rendőrség az éjjel

Dílereket fogott a rendőrség az éjjel

Összehangolt rajtaütésben tartóztatott le öt, kábítószer-kereskedelemmel foglalkozó embert a rendőrség Jász-Nagykun-Szolnok és Heves megyében – olvasható a rendőrség honlapján.

A bűnszervezet egy újfajta, „kréta”, „kristály” és „hópihe” neveken ismert droggal kereskedett. 

A hatóságok öt embert tartóztattak le, három helyszínen: R. Róbert János 39 éves szolnoki, valamint Zs. Ernő 40 éves zagyvarékasi lakosok korábban lekapcsolt dílerek helyét vették át, B. Gábort sofőrként vett részt az üzletben, a gyöngyösi M. László kereskedett a kábítószerrel, a Jászapátiban elfogott S. Krisztián pedig több alkalommal vett drogot a dílerektől. 

Az akcióban a Ceglédi, a Gyöngyösi, a Szolnoki, a Jászberényi Rendőrkapitányság, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Támogató Osztály munkatársai, valamint a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei vettek részt, ez összesen 80 rendőrt jelent, de segítségükre volt három kutya is.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/07/31/rendorseg_diler_rajtautes_jasz_nagy-kun-szolnok_megye_heves_megye_cegled/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Egy katalán dallal tiltakoznak a tüntetők Fehéroroszországban

Lluís Lach 1968-as, L’Estaca című szerzeménye lett a fehérorosz tüntetők közös éneke – szúrta ki az …