2020. október 20., keddMa Vendel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 310,00 Ft | CHF: 341,00 Ft
2020.10.20. Vendel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 310,00 Ft | CHF: 341,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Csehország nem számolt ezzel a helyzettel, a miniszterelnök szerint a szükségállapotot sem lehet kizárni

Csehország nem számolt ezzel a helyzettel, a miniszterelnök szerint a szükségállapotot sem lehet kizárni

Nem lehet kizárni szükségállapot újbóli bevezetését Csehországban a koronavírusjárvány-terjedése miatt – derült ki a vezető cseh politikusok szombati lapokban közölt nyilatkozataiból.

A helyzet alakulása nem jó. Ami most történik, azzal senki nem számolt – idézte Andrej Babis kormányfőt a Právo. A lap emlékeztet, hogy a miniszterelnök még néhány napja is azt hangoztatta, hogy nem szabad ijesztgetni a koronavírussal, most viszont elismerte, hogy a járvány visszatért és komolyan kell venni. Arra kérek mindenkit, hogy viselkedjen felelősen. A koronavírus visszatért, mindenütt emelkednek a számok, nálunk pedig különösen. Elsősorban Prágában súlyos a helyzet, szükségállapot bevezetését sem lehet kizárni. Ezt a kérdést az egészségügyi miniszternek kell feltenni. Ha ő javasolni fogja a kormánynak, foglalkozni fogunk vele – mondta Andrej Babis.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/09/19/csehorszag_koronavirus_szuksegallapot/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Maszk nélkül szállt repülőre és szándékosan leköhögte az utasokat

Maszk nélkül szállt repülőre és szándékosan leköhögte az utasokat

Akár a koronától, akár nem, mindenki meghal – kiabálta az EasyJet brit fapados légitársaság egyik …