2021. január 15., péntekMa Lóránt napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 295,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
2021.01.15. Lóránt Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 295,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Csaknem harminc embert gyilkoltak meg terroristák Szíriában egy busz elleni bestiális támadásban

Hirdetés

Csaknem harminc embert gyilkoltak meg terroristák Szíriában egy busz elleni bestiális támadásban

Több tucat embert megöltek terroristák egy autóbusz elleni támadásban egy főúton a szíriai Deir ez-Zór tartományban, amely az iraki határnál fekszik – jelentette az állami sajtó.

A sajtó a támadás 28 halálos áldozatáról tud, de ez nem hivatalos adat, sebesültek is vannak. Az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelőcsoportja 30 halottról számolt be.

Hirdetés

Részletek hivatalos forrásból egyelőre nem ismertek. A térségben a szíriai hadsereg katonái és az Iszlám Állam terrorszervezet fegyveresei is jelen vannak, táborokat tartanak fenn az ókori Palmüra város közelében, sivatagos területen – írja az MTI.

Az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelőcsoportja úgy tudja, három személyszállító busznak állítottak csapdát az Iszlám Állam fegyveresei, útellenőrző pontnak álcázva a helyszínt. Amikor a buszok megálltak, robbantással és kézi fegyverekkel megtámadták őket. A megfigyelőcsoport szerint az áldozatok szabadságukról visszatérő katonák voltak.

A szíriai állami média ritkán közöl jelentést katonai veszteségekről.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/12/30/csaknem_harminc_embert_gyilkoltak_meg_terroristak_sziriaban_egy_busz_elleni_bestialis_tamadasban/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Lemondott a holland kormány

Lemondott a holland kormány

A Mark Rutte kormányfő vezette holland koalíciós kormány bejelentette lemondását a hónapok óta nagy port …