2022. december 1., csütörtökMa Elza napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 410,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2022.12.01. Elza Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 410,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Csak vadonatúj sportcipőket fogadnak el az Ocean Viking migránsai

Hirdetés

Csak vadonatúj sportcipőket fogadnak el az Ocean Viking migránsai

A dél-franciaországi Var megye prefektusa nem engedélyezte az élő adásban közvetített forgatást a francia hírtelevízió, a CNews stábjának, amelyet a francia szenátus képviselője, Stéphane Ravier kísért – volna – el a Côte d’Azur régióban található üdülőközpontba.

A prefektus többek között arra hivatkozva utasította el a kérést, hogy az élőben sugárzott felvételek sértenék a kimerült migránsok személyiségi jogait. A stáb és a szenátor a francia Riviéra üdülőközpontjában az illegális migránsok fogadtatásának a körülményeit akarta bemutatni, magyarázatot keresve arra, hogy a Franciaországban beadott menedékkérelmek száma 2000 és 2020 között miért nőtt a három és félszeresére.

Forrás:
https://www.origo.hu/nagyvilag/20221117-csak-uj-sportcipoket-fogadnak-el-a-migransok.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Új uniós szabványt javasoltak a műanyaghulladék csökkentésére

Új uniós szabványt javasoltak a műanyaghulladék csökkentésére

A 2050-re megvalósítandó klímasemlegesség érdekében előterjesztett új jogszabályok szerint az uniós tagállamok kötelesek lesznek az …