2023. február 3., péntekMa Balázs napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 352,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
2023.02.03. Balázs Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 352,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Csak megrendezett akció lehetett, hogy Greta Thunberget elvitték a rendőrök?

Hirdetés

Csak megrendezett akció lehetett, hogy Greta Thunberget elvitték a rendőrök?

Egy kis, mára kiürült németországi faluban, Lützerathban egy hete kezdődtek demonstrációk az ellen, hogy bővíteni akarják a településen lévő szénbányákat. A német hatóságoknak hat nap kellett ahhoz, hogy felszámolják a demonstrációt. A tiltakozó akcióban a 20 éves svéd aktivista, Greta Thunberg is részt vett, akit sok más tüntetővel együtt szintén elvittek a rendőrök – és mindezt a média is közvetítette.

A külföldi sajtó szerint Greta Thunberget azóta már szabadon engedték. Elképzelhető, hogy emiatt gondolhatták egyesek, hogy az egész csak megrendezett akció volt, a BBC szerint ugyanis az erről szóló posztok gyors terjedésbe kezdtek a közösségi médiában, a külföldi oldalakon. 

A brit portál emiatt kérdésekkel fordult a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/01/19/greta-thunberg-orizetbe-vetele-nemetorszag-megrendezett-akcio-nemet-rendorseg-nyilatkozat/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Van mivel válaszolnunk – keményen reagált Putyin a nyugati fegyverszállítmányokra

“Akik arra számítanak, hogy legyőzik Oroszországot a csatatéren, úgy tűnik, nem értik, hogy egy modern …