2024. április 25., csütörtökMa Márk napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2024.04.25. Márk Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Csak idő kérdése volt, Moszkva már Ukrajnát okolja a terrortámadásért

Hirdetés

Csak idő kérdése volt, Moszkva már Ukrajnát okolja a terrortámadásért

  • Március 22-én, péntek este lövöldözés történt a moszkvai Crocus City Hall bevásárlóközpontban, amelynek előzetes jelentések szerint legalább 115 áldozata – köztük legalább három gyermek – és 145 sebesültje van.
  • Az Iszlám Állam később magára vállalta a merényletet, amelyben öt fegyveres vehetett részt. A hatóságok keresik az elmenekült merénylőket.
  • A Moszkvához közeli Krasznogorszkban péntek este több maszkos fegyveres nyitott tüzet egy rockzenekar koncertjén, gránátot vagy gyújtóbombát dobtak a nézőtérre, ahol robbanás történt, majd tűz keletkezett.

Az MTI közleménye szerint szombat délelőtt a brjanszki régióban, az ukrán határ mellett fogták el azt a négy terroristát, akiket a moszkvai lövöldözéssel gyanúsítanak.

A Visegrád 24 X-posztja szerint  Oroszország Ukrajnát vádolja a terrortámadással. Az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) által közzétett információk szerint a terroristák Ukrajnába akartak menekülni, ahol „megvoltak a megfelelő kapcsolataik” a továbbiakhoz.

BREAKING:

Russia blames Ukraine for the terror attack.

Hirdetés

The security agency FSB (old KGB) releases a statement saying it apprehended the terrorists in Bryansk near the Ukrainian border.

FSB claims they were fleeing to Ukraine & “had the relevant contacts in Ukraine” pic.twitter.com/cJ9m5temRv

— Visegrád 24 (@visegrad24) <a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2024/03/23/oroszorszag-ukrajna-terrorista-tamadas-lovoldozes-moszkva-elkoveto-gyanusitott-elfogas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Izrael ismét arra készül, hogy megtámadja Rafah városát

Folytatja készülődését az izraeli hadsereg a palesztin lakosságú Gázai övezet déli végén, az egyiptomi határnál …