2022. augusztus 18., csütörtökMa Ilona napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 405,00 Ft | USD: 398,00 Ft | CHF: 417,00 Ft
2022.08.18. Ilona Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 405,00 Ft | USD: 398,00 Ft | CHF: 417,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Csak hamis órával nyaraljon Nápolyban!

Hirdetés

Csak hamis órával nyaraljon Nápolyban!

Egy szinte a semmiből előbukkanó fiatalember határozott mozdulattal szegezte fegyverét egy – mint utóbb kiderült – svájci turista fejéhez, majd leparancsolta annak karóráját.

Mindez a minap történt, nem sokkal éjfél előtt Nápoly zsúfolt főterén, egy kávézó viszonylag telt teraszán – jelentette a CNN.

A rabló biztosra ment: felismerni vélte az órák Ferrarijának számító Richard Mille jellegzetes karóráját, ami akár 300 ezer euróba is kerülhet, de olyan modell is akad – az RM027 például –, amelyért több mint 640 millió forintot kérnek.

Hirdetés

A barátjával ücsörgő áldozat engedelmeskedett a parancsnak, lecsatolta óráját, és átadta a Camorra suhancának, aki kényelmesen kisétált a vendéglátóhelyről, és beült egy hajszálpontossággal érte érkező autóba.

A rablást a kávézó térfigyelő kamerája is megörökítette.

Rapina ad un turista svizzero ad un caffè di Piazza Trieste e Trento: pistola alla testa per portargli via l’orologio e poi glielo riconsegnano perché vale poco. La denuncia dei titolari del locale:”Tutto questo in centro città. Serve un presidio costante delle forze dell’ordine” pic.twitter.com/aKRU1yKg39

— Francesco Borrelli (@NotizieFrance) July 19, 2022

Ugyanakkor annak is nyoma maradt, hogy hét perccel később egy másik fiatalember tört magának utat a vendégek között, egyenesen a kifosztott turistához ment, és a csalódottság legkisebb jele […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/07/31/csak-hamis-oraval-nyaraljon-napolyban/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Többen meghaltak a Korzikán tomboló viharban

Franciaország egyes részein néhány óra alatt több eső esett, mint az elmúlt hónapok során összesen, …