2021. április 10., szombatMa Zsolt napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.04.10. Zsolt Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Csak annyit válaszolt a légvédelemnek a pilóta: ez itt mind a miénk!

Hirdetés

Csak annyit válaszolt a légvédelemnek a pilóta: ez itt mind a miénk!

A kínai népi felszabadító hadsereg vadászrepülőgépe hétfőn megsértette a tajvani légteret. Amikor a 6 ezer méteren repülő kínai pilótát figyelmeztette erre a tajvani légvédelem, illetve felszólította az azonnali távozásra, a pilóta úgy reagált: „ez az egész itt mind a miénk” – írta a Newsweek.

Nem egyedi esetről van szó, idén eddig 208 alkalommal kellett figyelmeztetni Tajpejnek rádión a légterébe lépő kínai pilótákat.

Hirdetés

Kapcsolódó

Kína szorításában dönt Tajvan a jövőjéről

Bár népszerűtlen, a hongkongi tüntetések farvizén a balos elnök nyerhet a tajvani választáson. Peking katonai fenyegetéssel és dezinformációval hangolt, de a Kínával szembeni viszony mellett társadalmi kérdések is megosztják a szigetet.

Hung Tzu-chieh, a tajpeji Nemzeti Védelmi és Biztonsági Kutatóközpont kutatója azt mondja: a manőverek azt a benyomást erősítik mostanában, hogy Kína egy jövőbeni konfliktust […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/03/31/tajvan_kina_japan_legtersertes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A lelkész és a hozzátartozó is meglátogathatja a súlyos állapotban lévő koronavírusos beteget

Romániában ezentúl a lelkész és a hozzátartozó is meglátogathatja egy alkalommal a kórházban a súlyos …