2021. augusztus 4., szerdaMa Domonkos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2021.08.04. Domonkos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / CNN: Az Európai Unió egy nightclub, Magyarország pedig megszegi a szabályokat

Hirdetés

CNN: Az Európai Unió egy nightclub, Magyarország pedig megszegi a szabályokat

Vezető anyagban foglalkozik az amerikai CNN a magyarországi és lengyelországi LMBTQ-helyzettel. A hírtelevízió a többi között azt pedzegeti, mit tehet a pedofiltörvényhez kapcsolódó melegellenes szabályozás ellen az Európai Unió, és úgy véli, a szervezet emiatt a legnagyobb válságát éli át a brexit óta.

A CNN ismerteti a magyarországi szabályozást, és felidézi azt is, hogy az Európai Parlament állásfoglalásban szólította fel az Európai Bizottságot, hogy meg kellene vonni Magyarországtól az uniós forrásokat, amiért nem teljesíti az EU-tagállamként vállalt kötelezettségeit. Az állásfoglalásban melegjogokról nem, csak bírói függetlenségről esik szó, a CNN forrásai azonban világossá tették, hogy a forrásmegvonásról szóló kérés összefügg a melegellenes magyar szabályozással.

A cikk idézi Cseh Katalin momentumos európai parlamenti képviselőt, valamint a Háttér Társaság képviseletében Dudits Lucát, aki a magyar kormány korábbi, melegellenesnek tartott intézkedéseit is felsorolta, például azt a tavalyi törvénymódosítást, amely gyakorlatilag megtiltotta, hogy a nem házasságban élő emberek örökbe fogadhassanak. Dudits Luca nyíltan homofóbnak és transzfóbnak nevezi az Orbán-kormányt. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/07/10/cnn-orban-kormany-magyarorszag-lengyelorszag-lmbtq-ellenes-intezkedesek/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Volosko, a horvát Adria rejtett drágaköve

Volosko, a horvát Adria rejtett drágaköve

Rijeka (Fiume) után – az Isztriai-félsziget felé autózva – az E61-es gyorsforgalmi útról kell lekanyarodni az E751-esre …