2021. január 27., szerdaMa Angelika napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 295,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
2021.01.27. Angelika Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 295,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Céges kampányfinanszírozások megvonásával fenyegetik a republikánusokat

Hirdetés

Céges kampányfinanszírozások megvonásával fenyegetik a republikánusokat

Amerikai nagyvállalatok sora fenyegette meg a kongresszusi republikánusokat, hogy megvonják anyagi támogatásukat azoktól, akik kifogást emeltek Joe Biden megválasztott amerikai elnök választási győzelmének kongresszusi hitelesítése ellen. 

Mások mellett az Amazon, a General Electric, az AT&T, a Comcast, a Verizon Communications, az American Express és a Mastercard jelezte, hogy megvonja adományait republikánus támogatottjaiktól. 

Az üdvözlőlapokat forgalmazó Hallmark közölte:

Hirdetés

felszólította a kifogásemelés két fő szószólóját, Josh Hawley, valamint Roger Marshall szenátorokat, hogy szolgáltassák vissza a cégtől kapott adományokat.

A Kansas Cityben székelő Hallmark alkalmazottai a cég politikai akcióbizottságán keresztül hétezer dollárt adományoztak Hawley szenátornak és ötezer dollárt Marshallnak az utóbbi két évben. 

Átmeneti keménykedés?

A Reuters szerint a bejelentések azt jelzik, hogy a céges donorok, melyek általában capitoliumi politikusok széles körét támogatják, újraértékelik […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/01/12/ceges_kampanyfinanszirozasok_megvonasaval_fenyegetik_a_republikanusokat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Mesterséges megtermékenyítéssel született oroszlán Szingapúrban

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/mindekozben/poszt/2021/01/27/mesterseges-megtermekenyitessel-szuletett-oroszlan-szingapurban/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …