2023. május 30., keddMa Zsanett, Janka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 382,00 Ft
2023.05.30. Zsanett, Janka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 382,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Brutális videót tettek közzé a nashville-i iskolai lövöldözésről

Hirdetés

Brutális videót tettek közzé a nashville-i iskolai lövöldözésről

Hétfőn írtunk arról, hogy Nashville-ben egy keresztény magániskolánál történt a lövöldözés. Azóta az is kiderült, hogy az elkövető a 28 éves, magát transznemű nőként meghatározó Audrey Hale volt, aki egykor az iskola diákja volt.

Az elkövető összesen hat embert gyilkolt meg, mielőtt lelőtték a rendőrök: három kilencéves gyermeket, két 61 éves iskolai dolgozót, valamint az iskola 60 éves igazgatóját lőtte le.

A nashville-i rendőrség magyar idő szerint kedd délután közzétette azokat a felvételeket, amelyeket a gyilkost ártalmatlanító rendőrök testkamerája készített. A videókon látható, amint a rendőrök a helyszínre érkeznek, majd felfegyverkezve behatolnak az iskolába.

Az elkövetővel a második emeleten találták szembe magukat, és több (akkor még vélhetően csak figyelmeztető) lövést adtak le rá. Azok nem találták el a célpontot, de 

Hirdetés

nem sokkal később a testkamerák rögzítették azt a pillanatot is, amikor lelőtték az ámokfutót. 

Az első lövéseket, amelyek találtak, egy Rex Engelberg nevű rendőr adta le egy gépkarabéllyal. Mindez az alábbi felvételen hallható ugyan, de maguk a lövések már nem látszódnak. (A videó megtekintését csak saját felelősségre ajánljuk.)

Ezután az elkövető a földre zuhant, ekkor a rendőrök megközelítették őt, de a jelek szerint még mindig mozgott. Akkor egy másik rendőr, Michael Collazo adott le lövéseket pisztollyal a földön fekvő áldozatra, miközben azt kiabálta neki, hogy ne mozogjon. Az ő testkamerás felvételén a lövések látszanak is. (E videó megtekintését szintén csak saját felelősségre ajánljuk.)

A rendőrök profin, szakszerűen cselekedtek

CNN bűnügyi szakértője, Jonathan Wackrow (aki korábban a titkosszolgálatnál is dolgozott) azt mondta, hogy a felvételek alapján a rendőrök szakszerűen […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/03/28/egyesult-allamok-nashville-iskolai-lovoldozes-videofelvetel/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ráharapott egy sznorkelező fejére egy krokodil Ausztráliában

Az eset az 51 éves Marcus McGowannel történt, a férfit a víz alatt kapta el …