2020. szeptember 23., szerdaMa Tekla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2020.09.23. Tekla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Brutális ügyben nyomoz az izraeli rendőrség, 30-an erőszakolhattak meg egy 16 éves lányt

Brutális ügyben nyomoz az izraeli rendőrség, 30-an erőszakolhattak meg egy 16 éves lányt

Egy 16 éves lány ellen elkövetett csoportos nemi erőszak gyanúja miatt nyomoz az izraeli rendőrség, írja a BBC. A bűncselekmény egy eilati hotelben történhetett a jelenlegi adatok szerint.

Eddig két embert állítottak elő. Az egyik gyanúsított szerint több mint 30 férfi közösült a lánnyal, de tagadta az erőszakot. A férfiakat azzal vádolják, hogy az erőszak akkor történt, amikor a lány bódult volt.

Benjamin Netanyahu kormányfő felszólította az érintetteket, hogy a felelősöket állítsák az igazságszolgáltatás elé. “Ez sokkoló, nincs rá más szó. Ez nem csak a lány ellen elkövetett bűn, ez az emberiesség elleni bűn, ami totálisan elítélendő”, twittelte. 

A lány múlt pénteken fordult a rendőrséghez. A helyi lapok szerint augusztus első felében utazott Eilatba egy barátjával, ott találkozott az ő ismerőseivel. Mindannyian elmentek inni, aztán vissza a hotelbe, ahol a vád szerint a férfiak egymás után megerőszakolták a lányt. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/08/20/izrael_csoportos_nemi_eroszak_gyanu_nyomozas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Vlagyimir Putyin felajánlotta, hogy az ENSZ munkatársai ingyen használhassák az orosz koronavírus-vakcinát

Ingyenes használatra ajánlotta fel az új koronavírus elleni orosz Szputnyik-V védőoltást az ENSZ munkatársainak az …