2023. június 6., keddMa Norbert napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
2023.06.06. Norbert Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Bosszúból lőtte agyon saját gyerekeit egy virginiai asszony

Hirdetés

Bosszúból lőtte agyon saját gyerekeit egy virginiai asszony

A nő bosszúból ölte meg a gyerekeket 2018-ban a virginiai McLeanben. Azért, mert volt férje azt tervezte, hogy magával viszi a kisebbiket, Brooklynnt. Ahogy a tárgyaláson elhangzott, a gyilkos anya kilenc nappal korábban vette meg a pisztolyt és mielőtt meghúzta volna a ravaszt, altatót adott be a gyerekeinek, hogy ne tudjanak védekezni.

Brooklynnt fejbe lőtte, ő azonnal meghalt. A kamaszkorú Sharont viszont a hátán és a mellkasán találta el. Ő a kórházban halt bele a sérüléseibe. 

az ügyészek szerint szó nincs valódi megbánásról,

a nő egyszerűen manipulatív – írta meg a Bors a Washingtonpost.com cikke alapján. Az esküdtszék kételkedett abban, hogy elmebeteg. Végül, március 22-én kétrendbeli emberölés és lőfegyverhasználat vádjában bűnösnek találták.

Hirdetés

Forrás:
https://www.origo.hu/nagyvilag/20230328-elkabitotta-majd-agyonlotte-lanyait-egy-asszony-hogy-ne-kerulhessenek-az-apjukhoz.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Újabb megdöbbentő videón az ukrán katasztrófa

Az orosz megszállás alatt álló területen lévő gát felrobbantásáról először az orosz médiában jelentek meg …