2023. szeptember 30., szombatMa Jeromos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2023.09.30. Jeromos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Börtönbe került az egykor milliárdos kriptovalutatőzsde-alapító

Börtönbe került az egykor milliárdos kriptovalutatőzsde-alapító

A pénteken este New Yorkban meghozott döntés után a csődbe ment FTX kriptovaluta-vállalkozás alapítóját bilincsben vezették el a bíróságról.

Lewis A. Kaplan bíró úgy fogalmazott, hogy alapos indokok merültek fel a börtön elrendelésére, mert a vádlott tavaly decemberi házi őrizetbe helyezése óta legalább két alkalommal próbált befolyásolni koronatanúkat, részben a médiában tett nyilatkozatokkal, részben magánlevelezés nyilvánosságra hozatalával.

A bíró hozzátette, hogy nagy valószínűséggel több hasonló kísérlet is történt Bankman-Fried részéről, amivel az ügyészséggel való együttműködéstől próbált eltántorítani tanúkat, és ami szintén bűncselekménynek számít.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/08/12/sam-bankman-fried-hazi-orizet-borton-birosag-egyesult-allamok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Ukrajna beadta a derekát, levette az OTP Bankot a fekete listáról

Ukrajna beadta a derekát, levette az OTP Bankot a fekete listáról

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, Magyarország megvétózta az Ukrajnának szánt félmilliárd eurós folyósítást az Európai …