2023. június 8., csütörtökMa Medárd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 379,00 Ft
2023.06.08. Medárd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 379,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Börtönbe kerülhet Hunter Biden

Hirdetés

Börtönbe kerülhet Hunter Biden

Az eljárásban Hunter Biden anyagi körülményeiről, életmódjáról és pénzügyi bevételeiről szóló dokumentumok is szerepelnek. A bíró a múlt héten kötelező megjelenést írt elő az édesanya és Hunter Biden számára az eljárás minden ülésére, írja a Magyar Nemzet.

Az Arkansas államban zajló bírósági eljárást eredetileg Hunter Biden házasságon kívül született 4 éves lányának édesanyja, Lunden Roberts kezdeményezte, mert állítása szerint az apa nem fizeti meg a kettejük közötti megállapodásában szereplő gyermektartás összegét.

A Biden név használatára vonatkozó kérelemre Hunter Biden ügyvédei korábban úgy reagáltak, hogy bizonyítékot szeretnének látni arra nézve, hogy a név felvétele a „gyermek legjobb érdekét szolgálja”.

Joe Biden elnök egyébént nem ismeri el unokájának fia házasságon kívül született gyermekét.

Hirdetés

Az elnök múlt héten a Fehér Házban, gyerekek előtt, egy számukra rendezett eseményen “hat unokáját” emlegette, amiben nincs benne Navy Jones Roberts.

Hunter Biden ellen adóügyi visszaélés ügyében 2018 óta bűnügyi vizsgálat zajlik külföldi üzleti kapcsolataival összefüggésben, amelyet még Donald Trump elnöksége idején indítottak. Ebben az ügyben Hunter Biden ügyvédjei a múlt héten az igazságügyi minisztérium tisztségviselőivel találkoztak, de a tárgyalás pontos témájáról nem adtak ki közleményt.

Forrás:
https://www.origo.hu/nagyvilag/20230502-racs-moge-kerulhet-hunter-biden.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Váratlan fordulat: most dőlhet el a háború

A Kreml közleményéből kiderült, hogy az energetikai, kereskedelmi és turisztikai együttműködés volt a fő beszédtéma …