2024. július 19., péntekMa Emília napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 404,00 Ft
2024.07.19. Emília Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 404,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Bőröndben, autóval szállította felesége holttestét Madridból Belgrádba?

Hirdetés

Bőröndben, autóval szállította felesége holttestét Madridból Belgrádba?

A hatóságok azt gyanítják: David Knežević megölte a feleségét, majd Spanyolországból Szerbiába szállította a negyvenéves Ana María Knezevich Henao földi maradványait. A feltevés szinte kivitelezhetetlennek tűnik, mégis minden eddigi bizonyíték erre utal.

A férfi ugyanis január 30-án egy Peugeot 308-ast bérelt Belgrádban, amellyel Madridba indult. A távolság egy irányban egészen pontosan 2592 kilométert tesz ki. Hat nappal később, február 5-én ért vissza a szerb fővárosba.

Pontosan ez alatt a hat nap alatt tűnt el felesége. Most azt próbálják kideríteni: vajon a férj egy bőröndben vitte-e magával a mindössze 150 centi magas, alig 45 kilós Ana holttestét.

Nem vitás, hogy egy ilyen vakmerő vállalkozás a végletekig kockázatos, hisz az utolsó, szerb határon mindenképpen igazoltatni kellett a bérelt autó sofőrjét.

Hirdetés

Anát vagy holttestét először természetesen Spanyolországban kezdték keresni, a Madridból keletre vezető R2 autópálya mentén. A nyomozásba bekapcsolódtak az FBI floridai ügynökei is.

Agentes de @policia, junto a investigadores de la oficina del #FBI en Madrid y Florida, apoyados por Guías Caninos y GEO, continúan las labores de búsqueda de vestigios y pruebas que permitan la localización de Ana KNEZEVICH

La investigación sigue abierta con múltiples líneas… pic.twitter.com/RnFHGTGaBf

— Policía Nacional (@policia) May 30, 2024

Az intenzív kutatás kudarccal zárult, így a sikertelen akció után terelődött a rendőrök figyelme Szerbiára.

Az autókölcsönző tulajdonosa arról tájékoztatta őket, hogy tíz nappal a férfi visszaérkezése után, elsötétített üvegekkel kapta vissza az autót, amelyen kicserélték a rendszámtáblák kereteit, és levakartak róla két matricát.

Hazudott

A spanyol és a szerb nyomozók most a horvát–szerb határtól, pontosabban Batrovci határátkelőtől próbálják rekonstruálni David Knežević mozgását. Sorra vizsgálják át a közlekedési és biztonsági kamerák felvételeit.

A szerb rendőrök spanyol és amerikai kollégáikkal együttműködve gyűjtik a szükséges bizonyítékokat, amelyek fényt deríthetnek Ana Knežević eltűnésére

nyilatkozta a belgrádi Blicnek a belgrádi főügyész.

Miután feleségének nyoma veszett, David Knežević állhatatosan azt állította: Amerikából Szerbiába tért haza, és nem […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2024/06/20/szerbia-spanyolorszag-florida-ferj-feleseg-gyilkossag-borond-madrid-belgrad/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Csaknem kétmillió forintot kell fizetnie egy újságírónak, aki Giorgia Melonin gúnyolódott

Giulia Cortese még 2021 októberben tette közzé a testszégyenítésnek minősített bejegyzést az X-en. A kiszabott …