2022. július 6., szerdaMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.06. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Boris Johnson szerint törvényes lépés a menekülteket Ruandába telepíteni

Hirdetés

Boris Johnson szerint törvényes lépés a menekülteket Ruandába telepíteni

Ahogy korábban az Index is beszámolt róla, egy brit kormányzati döntés értelmében Ruandába szállítják az Nagy-Britanniába érkező illegális menekülteket. Boris Johnson miniszterelnök szerint az intézkedés teljesen legális. 

„Ebben az országban minden bíróság kimondta, hogy nincs akadálya ennek az eljárásnak, egyetlen bíróság sem határozott úgy, hogy a tervezet törvénybe ütköző lenne, ami nagyon-nagyon biztató” – közölte a miniszterelnök, majd hozzátette, hogy gondoskodni fognak az eljárás jogszerű mivoltáról. 

A strasbourgban székelő Emberi Jogok Európai Bírósága az eljárás ideiglenes leállításának elrendelésével sikeresen megakadályozta, hogy a már útra kész repülő elinduljon Kigaliba az áttelepítendő illegális bevándorlók első csoportjával. A rendelkezés a végleges ítélethozatalig lesz érvényben. Ilyen döntést abban az esetben hozhat a bíróság, ha a végleges döntésig is aránytalanul nagy hátrány érné az érintetteket megítélése szerint.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/06/18/boris-johnson-menekultek-ruanda-ensz/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Újabb részletek derültek ki, hetekig tervezte a merényletet a chicagói lövöldöző

Újabb részletek derültek ki, hetekig tervezte a merényletet a chicagói lövöldöző

A tájékoztatás szerint a gyilkos több mint 70 lövedéket lőtt ki a tömegre egy épület …