2024. július 22., hétfőMa Magdolna napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
2024.07.22. Magdolna Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Bombariadó van az összes szlovák bíróságon

Hirdetés

Bombariadó van az összes szlovák bíróságon

Bombariadót rendeltek el Szlovákia összes bíróságán hétfő délelőtt. A hatóságokat egy ismeretlen személyazonosságú férfi telefonon értesítette arról, hogy az ország valamelyik bíróságán bombát helyeztek el. 

Zlatica Antalová, a Nagyszombati Kerületi Rendőrkapitányság szóvivője az Újszó szerint azt mondta, a hatóságok minden szükséges intézkedést megtettek és már zajlik a bírósági épületek átvizsgálása. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2024/07/01/szlovakia-birosag-bombariado/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Joe Biden már meg is nevezte, kinek az elnökjelöltségét támogatja, Donald Trump rögtön reagált – Minden, amit Joe Biden visszalépésével kapcsolatban tudni érdemes – kövesse az Indexen!

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/kulfold/2024/07/21/amerikai-egyesult-allamok-feher-haz-elnokvalasztas-joe-biden-donald-tump-kamala-harris-demokratak/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …