2020. október 27., keddMa Szabina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 309,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2020.10.27. Szabina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 309,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Bizottságra bíznák, hogy kivizsgálja az amerikai elnök egészségét

Bizottságra bíznák, hogy kivizsgálja az amerikai elnök egészségét

A mindenkori hivatalban lévő amerikai elnökök egészségét vizsgáló és akár az elnök elmozdítását is kezdeményező bizottság létrehozására tett javaslatot Nancy Pelosi, az amerikai képviselőház demokrata párti elnöke pénteken.

A létrehozandó kétpárti bizottság 16 tagot foglalna magában, a tagok felét pedig orvosok, vagy egészségügyi szakemberek adnák. A bizottság dönthetne arról, hogy a hivatalban lévő elnök egészségi állapota alkalmas-e arra, hogy ellássa hivatalát. Javaslata azonban nem lesz kötelező erejű.

A bizottság létrehozásáról a kongresszus mindkét házának szavaznia kell. A republikánus törvényhozók szerint csak „erőfeszítés” a házelnök javaslata, amelyet pár héttel a november 3-i elnökválasztás elé időzített, s azt követően hangzott el, hogy megjegyzéseket tett Donald Trump elnök egészségi állapotára.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/10/09/nancy_pelosi_elnok_egeszseg_bizottsag/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Ejtőernyő nélkül ugrott a tengerbe helikopterről

Ejtőernyő nélkül ugrott a tengerbe helikopterről

John Bream harmincnégy éves brit férfi ejtőernyő nélküli ugrott egy negyven méter magasan szálló helikopterből …