2021. szeptember 25., szombatMa Eufrozina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.09.25. Eufrozina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Biden: amíg van amerikai Afganisztánban, maradnak a katonáink is

Hirdetés

Biden: amíg van amerikai Afganisztánban, maradnak a katonáink is

Az amerikai csapatok az amerikaiak evakuálásának augusztus 31-i határideje után is Afganisztánban maradhatnak – közölte Joe Biden elnök. Ha maradnak amerikai állampolgárok, akkor addig maradunk, amíg mindannyiukat ki nem hozzuk – mondta Biden ABC News hírtelevíziónak adott interjúban, amely egy olyan napon hangzott el, amikor számos amerikai törvényhozó sürgette, hogy hosszabbítsa meg az általa a végleges kivonulásra kitűzött határidőt.

Biden heves bírálatoknak van kitéve a kivonulás kezelése miatt, amelyet az elmúlt napokban a kabuli repülőtéren és környékén uralkodó káosz jelenetei uraltak, ahol az emberek kétségbeesetten próbálták elhagyni az országot.

Hirdetés

 Biden megvédte döntéseit, mondván, hogy a 20 éve tartó amerikai szerepvállalás befejezésével elkerülhetetlenek voltak a problémák – írta anyagában a Reuters hírügynökség. Az elnök az interjúban hangsúlyozta:

az az elképzelés, hogy valahogyan ki lehetett volna jutni anélkül, hogy […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/08/19/biden-amig-van-amerikai-afganisztanban-maradnak-a-katonaink-is/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az ukrán külügyminiszter szerint az Egyesült Államoknak kötelessége országát egymilliárddal támogatnia

Az ukrán külügyminiszter, Dmitro Kuleba tárgyalásokat kezdett az Amerikai Egyesült Államok vezetőivel, mert szeretné feltornázni …