2021. október 21., csütörtökMa Orsolya napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2021.10.21. Orsolya Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Beütött a járvány, mindenki influenszer akar lenni

Hirdetés

Beütött a járvány, mindenki influenszer akar lenni

Robbanásszerűen megnőtt azoknak a száma a pandémia alatt, akik influenszerkedéssel szeretnék a kenyerüket keresni. Mivel szinte bárki képes influenszerkedni, a hirdetőfelületet kereső cégek dollármilliárdokat szórnak el az online tartalomgyártókra – állapítja meg az Axios az Egyesült Államok trendjeiről írva.

Az influneszermarketinggel foglalkozó Takumi ügynökség kétszer annyi megkeresést kapott az önjelölt influenszerektől 2020-ban, a pandémia kitörésének első évében, mint egy évvel korábban, a 2019-es „békeidőben”. Amióta pedig létezik a cég, azóta évi 150-200 százalékos gyarapodást produkál a kliensek terén, úgy, hogy egyre szigorúbb feltételekhez köti azt, kiket képvisel.

Az új típusú koronavírus okozta világjárvány felgyorsította az elektronikus kereskedelemre és online marketingre való átállást a világ számos társadalmában, ami pedig arra ösztönözte a kis-, közép- és nagyvállalkozásokat, hogy befektessenek az influenszerekbe. Az influenszerhirdetések pedig aranykorukat élik, ugyanis a cégek – a Takumi vezérigazgatójának elmondás szerint – nem akarnak újra és újra ugyanazzal az influenszerrel hirdetni, amivel ugyanakkor ösztönzik a tartalomgyártást, és vonzóbbá teszik az influenszerkedést. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/09/27/influenszer-online-hirdetes-marketing-instagram/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Öngyilkos merénylők előtt tisztelgett a tálibok belügyminisztere

Öngyilkos merénylők előtt tisztelgett a tálibok belügyminisztere

Öngyilkos merénylők hozzátartozóit fogadta, pénzt adott, illetve földet ígért nekik a Szirádzsuddín Hakkáni, az afganisztáni …