2023. március 28., keddMa Gedeon napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
2023.03.28. Gedeon Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Betelt a pohár a dolgozóknál, leáll a közlekedés több németországi repülőtéren

Hirdetés

Betelt a pohár a dolgozóknál, leáll a közlekedés több németországi repülőtéren

Sztrájk miatt nem indít és nem fogad utasszállító járatokat pénteken Németország legnagyobb, frankfurti repülőtere. Ugyanez várható az ország második legnagyobb müncheni repterén is, továbbá egész nap szünetel majd a közlekedés a hamburgi nemzetközi repülőtéren. Emiatt komoly fennakadásokra, késére, járattörlésre lehet majd számítani – tájékoztatott az MTI. 

A munkabeszüntetést a Ver.di szakszervezet hirdette meg, amely többek között a frankfurti, a müncheni és a hamburgi mellett a brémai, a dortmundi, a hannoveri és a stuttgarti nemzetközi repülőtér földi kiszolgálószemélyzetét és közlekedésbiztonsági dolgozóit szólította fel sztrájkra.

A kényszerszünet várhatóan minden érintett reptéren péntek éjféltől szombat hajnali egy óráig tart.

Hirdetés

A bejelentés szerint a nem kereskedelmi járatok közlekedhetnek majd, így elindulhatnak a földrengés sújtotta törökországi és szíriai katasztrófaövezet lakóinak szánt segélyszállítmányok, Münchenben pedig fogadják a világ legrangosabb biztonságpolitikai fórumára, a Müncheni Biztonsági Konferenciára (MSC) érkező vendégeket is – az államfőket, kormányfőket, minisztereket, vállalatvezetőket – szállító gépeket.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/02/15/nemetorszag-sztrajk-leallas-repuloter/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Trump: Ukrajnát megsemmisítik az oroszok

A kulcs az, hogy a háborúnak most azonnal véget kell vetni, mert Ukrajnát megsemmisítik─ mondta …