2021. szeptember 28., keddMa Vencel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.09.28. Vencel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Besokallt egy osztrák kisfiú a szexuális felvilágosító órán

Hirdetés

Besokallt egy osztrák kisfiú a szexuális felvilágosító órán

Kronen Zeitung osztrák napilap számolt be róla, hogy egy bécsi általános iskola tanára májusban szexuális felvilágosító órát tartott 6-10 éves gyerekeknek. A tanár kitért olyan mozzanatokra is, ahol elmagyarázta, hogyan létesítenek az emberek szexuális kapcsolatot. Ezt pedig babákkal illusztrálta. 

Több gyermek ettől zavarba jött, egy kisfiú pedig szólt a tanárnak, hogy nem szeretné tovább hallgatni. Az oktató pedig nemes egyszerűséggel annyit mondott, hogy de muszáj. Ezt követően a szülők kivették a fiút az iskolából. 

Hirdetés

Egy másik gyermek édesapja felbőszülten magyarázta, hogy a tanár azt is bemutatta a gyerekeknek, hogyan kell az óvszert használni, ha nem akarnak kisbabát.

A gyerekek nem tudnak mit kezdeni ezekkel az információkkal, mert még […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/07/30/becsi-tanarno-szexualis-felvilagositas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Sorra törlik közösségi médiás tartalmaikat a tálibokat kritizáló felhasználók

Sorra törlik közösségi médiás tartalmaikat a tálibokat kritizáló felhasználók

Az augusztus 15-ei hatalomátvétel előtt több befolyásos közösségi média felhasználó is volt Afganisztánban, akik nyíltan …